регистрация вход

Червено вино Бисерно ИГТ 2010 г. 0,75 л. Тоскана, Италия

Biserno е едноименното вино на избата. То е отражение на изключителния тероар и микро климат в бреговата ивица на Горна Марема. Блендът е направен само от най-качествените грозда и резултатът е наситено, интензивно, комплексно вино с изключителна елегантност и потенциал.

Наименование: Indicazione Geografica Tipica di Toscana

Сорт: Каберне Фран, Мерло, Каберне Совиньон и Пти Вердо

Произход: Почвите са глинести, както и конгломератни – типични за Болгери. Лозите са 5- до 6-годишни, с високи формировки тип cordone speronato. Гъстотата на засаждане е 6500 лози на хектар.

Беритба: Беритбата е ръчна, използват се 15-килограмови касети. През 2007 г. беритбата е проведена от средата на Септември до началото на Октомври.

Винификация: Гроздата се сортиран стриктно, след което се почистват от чепките и се пресират деликатно. Ферментацията се провежда в стоманени съдове з 3 до 4 седмици при 28 градуса С. 80% от малолактичната ферментация преминава в барици и 20% - в стоманени съдове. Виното отлежава 15 месеца в нови френски барици и 12 месеца в бутилка. Потенциалът за отлежаване е 12 до 15 години.

Характеристики: Biserno 2007 се характеризира с оптимална зрялост на танините и забележителна свежест. Виното е строго и балансирано и същевременно с отлична и комплексна структура

Цена: 189.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД