уиски Джони Уокър Блендър'с Бач Ред Рай Финиш 0,70 л.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА:  22.63 лв.
* ДО ИЗЧЕРПВАНЕ КОЛИЧЕСТВА
СТАРА ЦЕНА:  24.69 лв.

Johnnie Walker Blenders' Batch Red Rye Finish
 

Представяме Blenders’ Batch - серия от иновативни експерименти на скоч уиски номер 1 в света. С над 150 вкусови експеримента, провеждани във всеки един момент, Blenders’ Batch e селекция от най-интересните уискита, които демонстрират уменията и душата на изкуството на блендинга.

В следващите няколко години, на пазара ще бъдат лансирани най-добрите блендове под формата на лимитирани издания.

JOHNNIE WALKER BLENDERS’ BATCH RED RYE FINISH е вдъхновен от дръзките вкусове на американските уискита. Мастър-блендьорите Джим Бевиридж и Ема Уокър, заедно с екипа си, създадоха бленд от само 4 уискита, след 50 експеримента с 203 малцови и зърнени уискита. Малки партиди от този бленд отлежават в бъчви от бърбън, а след това 6 месеца в бъчви, в които е отлежавало ръжено уиски, което допринася за мекота и сладост, създавайки леко и сладко скоч уиски с характерните пикантни нотки на Johnnie Walker. Страхотно уиски, което може да се консумира чисто или с лед, в миксове с джиджифилов ейл или сода, както и в коктейли като Манхатън.

Ново изражение на Red Label, меко, сладко и опушено – създадено за миксиране.

ИСТОРИЯТА

През 2015 г., Джим Бевиридж, Ема Уокър и екипът им лансират лимитирана партида на Johnnie Walker отлежало в бъчви от ръжено уиски.

То станало толкова популярно, че те решили да стигнат по- далеч.

Това ново изражение на Red Label е създадено в партньорство с Емил, един от най-добрите бармани в света, за да бъде перфектно решение за дълги напитки.

Red Rye Finish завършва отлежаването си в бъчви от американско ръжено уиски, за да му придаде мек и сладък вкус към пикантните и опушени нотки, които направиха Red Label толкова популярно в продължение на повече от 100 години.

Цена: 22.63 лв. за 1 брой
« назад