регистрация вход

Трипластни предпазни маски за лице (50 бр. в кутия) / Triple Layer Mask (Pack of 50)

Triple Layer Mask (Pack of 50)

ВИСОКОЧЕСТВЕНИ МАСКИ за еднократна употреба!

Еднократни предпазни защитни маски от трислоен нетъкан текстил, като средният е антибактериален филтър. Това са най-употребяваните и ефективни маски, използвани масово в цял свят. Без пране, без гладене, без експерименти, дезинфекция и допълнителни грижи. Доказано лесни, удобни за ползване, ефективни.
На етикета на всички продукти има линк към съответния международновалиден сертификат.
Маските, които предлагаме са от малкото на пазара с международна сертификация за качество, отговарящи на изискванията на медицински стандарт EN/ISO 13485.
Приложение: защитна трислойна маска от нетъкан текстил с ластици за захващане. Използва се като лично предпазно средство в случаи на опасност от разпространяване на вирусни и други инфекции. Маските имат метална лента за уплътняване около носа. Ластиците за уши се поставят и свалят лесно. 
За еднократна употреба. Маските трябва да покриват устата, носа и челюстта след поставяне. След употреба или при овлажняване, свалете от ластиците без да докосвате маската и изхвърлете в найлонова торбичка и в затворен контейнер за  отпадъци незабавно. Класификация: медицинско изделие, клас I, нестерилни (директива 93/42/EEC). Съхранение: в чисти, сухи помещения с температура до 25 о С.
Забележка: Ползването на несертифицирани маски с неясен произход, състав, качество и материали е риск за вашето здраве и това на околните!
Опаковка: кутия, 50 бр. опаковани в плик.
Цена: 36.50 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД