Отново е време за DiVino.Taste!

07 Ноември 2016 г.
Шестото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от 18 до 20 ноември 2016 г. Близо 70 производители на български вина ще представят най-доброто от своята продукция. За пореден път през тези три дни ще празнуваме виното!
За шеста поредна година Мейк 98 е партньор на DiVino.Taste.

Мястото е известно и лесно – зала 3 на НДК в София. Посетителите ще имат възможност да дегустират над 500 вина, да се срещнат с хората, които ги създават, да научат лично от тях историята зад всяко вино. За някои виното е история и магия, за други – изражение на природата, за трети то е също аромати и вкус, мисъл и удоволствие... Виното е всичко това, но и още нещо: през ноември българското вино е DiVino.Taste!

И тази година DiVino.Taste предлага богата съпъстваща програма. Освен изложбената част, по време на най-големия форум на българското вино ще се проведат разнообразни лекции и майсторски класове. Предвидени са, както теми за начинаещите и по-любителски настроените, така и за утвърдените винени познавачи, които търсят по-задълбочен поглед към света на виното.

Подробна програма за DiVino.Taste 2016


Шестото издание на DiVino.Taste предлага и изключително богата програма от лекции и презентации. Те са отворени за всички участници и посетители на най-големия форум на българското вино. Какви са възможностите за износ на българско вино към скандинавските страни и пазара в Съединените щати, кои са най-новите тенденции в търговията и консумацията на вино в световен план – това са само част от темите на лекциите по време на DiVino.Taste 2016.

Тазгодишното издание на DiVino.Taste предлага и оригинална среща на виното и музиката. Иво Върбанов и Фиамета Тарли – утвърдени музиканти и партньори в работата и в живота ще се представят като клавирно дуо с концерт на 19 ноември 2016 в зала 7 на НДК!

Билети за концерта се продават online на Ticketsplus
или
в ДЮКЯН МЕЛОМАН и в билетната каса на НДК.

Заповядайте на 18, 19 и 20 ноември в зала 3 на НДК в София, защото българското вино има нужда от вас!

Повече информация за събитието може да намерите на taste.divino.bg.

Билети за изложението, курсовете и майсторските класове ще може да бъдат закупени на vintageclub.bg.


« всички новини