вино Розе от Гренаж и Мурведър 
2018 г. 0,75л. Капатово, България
вино Розе от Гренаж и Мурведър 2018 г. 0,75л. Капатово, България
Kapatovo Rose Grenache Murvedre
Цена: 17.49 лв. за 1 брой
бяло вино Совиньон Блан,Вионие и 
Шардоне 2018г. 0,75л. Капатово, 
България
бяло вино Совиньон Блан,Вионие и Шардоне 2018г. 0,75л. Капатово, България
Kapatovo Sauvignon Blanc, Viognier, Chardonnay
Цена: 17.49 лв. за 1 брой
червено вино Сира,Примитиво и 
Марселан 2018г. 0,75л. Капатово, 
България
червено вино Сира,Примитиво и Марселан 2018г. 0,75л. Капатово, България
Цена: 17.49 лв. за 1 брой