Изследвайте планетата на виното с DISCOVER.VINO WORLD 2018!

27 Април 2018 г.
На 11 и 12 май, петък и събота, в Интер Експо Център ще се проведе второто издание на Discover.Vino World 2018 – изложение-дегустация на над 450 вина от целия свят, присъстващи на българския пазар

От Южна Африка през Нова Зеландия до Аржентина и от Шампан през Тоскана до Егея – на Discover.Vino World ще откриете аромати и вкусове на вино, родено в далечни и близки земи по целия свят.

Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония; Новия свят. Други две секции поставят акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Важни нововъведения:

- DiVino електронна карта. Въвеждаме система на разплащане с електронни карти, които се зареждат с кредити. Част от вината на изложението ще се дегустират срещу определен брой кредити, по преценка на изложителите.

- Fine Wines Corner ще ви позволи да дегустирате селекция от най-специалните и впечатляващи вина на изложението – около 60 вина, най-добрите и най-престижните в портфолиото на вносителите – вина за колекция.

- Дегустационни чаши Riedel
Дегустационна чаша се получава срещу депозит от 5 лева или 5 кредита от електронната DiVino карта.

Discover.Vino World 2018 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.

Вината ще се продават в специален магазин на CasaVino, а зоната с различни храни и деликатеси ще допълва цялостното изживявяне.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота
Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време:
11 май 2017, петък – 17:00 до 21:00 часа
12 май 2017, събота – 12:00 до 20:00 часа

Вход за 1 ден:
19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни:
24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате 15 електронни кредита (1 кредит = 1 лев). Някои от вината ще се дегустират само срещу електронни кредити. С кредити може да купувате храни и деликатеси в обособената на това зона, както и вина от магазин Casavino. Може неограничено да зареждате допълнително електронната си карта с кредити.


« всички новини