"МЕИК-98" ООД е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Филип Кутев 137.

Адрес на търговска дейност: гр. София, ул. Филип Кутев 137.

Следват годините на мащабно разширяване на търговската дейност. В момента ние предлагаме вина и спиртни напитки на почти всички производители и вносители в България.
              Дружеството е със седалище и адрес на управление гр. София. С течение на времето ние се наложихме, като една от водещите фирми за търговия с вина и спиртни напитки, както и значително количество вносен алкохол.
               Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.
               Стремим се да поддържаме оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара, потребностите на клиентите и тяхното задоволяване. Основни цели при работата ни с клиенти са коректност и точност.                 

              "МЕИК-98" ООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори : търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Работно време

Понеделник - Петък          8:00 - 17:00 часа

Събота                                8:00 - 14:00 часа 

Неделя                                Почивен ден

 

Ние сме регистриран администратор на лични данни

"МЕИК-98" ООД има удостоверение за администратор на лични данни от Комисията за защита на личните данни с идентификационен №393737

Всички действия на фирмата ни са в съответствие с нормите установени от Закона за Защита на Личните Данни и допълнителните разпоредби, отнасящи се до защита на информацията в интернет. Защитата от нерегламентиран достъп и друг вид загуба или унищожение на лична информация са гарантирани от нашата техническа и организационна сигурност.