Енергийна Напитка Канабис Класик 250мл. Кен

Cannabis Energy Drink (250ml)

Съдържа 80 мг. кофеин, 1000 мг. таурин и много от витамините от група В. Със сладък, плодов вкус и екстракт от коноп.

 

Cannabis Energy Drink е създаден за тези, които живеят активно и обичат да са в кондиция. Може да се консумира във всеки един момент, когато имате нужда от енергия за работа, при шофиране или по време на спорт.

 

Всички съставки са в съответствие с хранителните регулаторни изисквания или дори фармацевтичните стандарти. Захарта е произведена от захарно цвекло. Ключовите съставки като таурин, кофеин и витамини са синтетично получени, което гарантира високо и постоянно качество, а функционалността им е като при естествените им аналози.

 

За да се гарантира еднакво високо качество по целия свят, производствените обекти на Cannabis Energy Drink са разположени в австрийските Алпи. Водата идва от близките извори, които осигуряват свежа алпийска вода с най-доброто качество. Алпите са един от най-големите световни водни резервоари, които постоянно се попълват.

 

Cannabis Energy Drink не съдържа THC или други психоактивни вещества. Не съдържа консерванти, животински продукти или вещества получени от животни, без глутен, без пшеница, без лактоза и млечни продукти. За да се гарантира, дълготрайно качество, напитката е пастьоризирана.

 

Този продукт не е подходящ за деца, диабетици, бременни и кърмещи жени, или всички, чувствителни към кофеин. Cannabis Energy Drink е подходящ за вегетарианци.

Цена: 2.49 лв. за 1 брой
бр.
« назад