Домейн Бойар с нови медали от Vinalies Internationales 2011

10 Март 2011 г.
2.03.2011

В ранните часове на деня водещата винарска компания Домейн Бойар Интернешънъл, която тази година чества своя 20 годишен юбилей, осъмна с новината за нови медали от известния френски конкурс Vinalies Internationales 2011.
На Vinalies Internationales 2011 Домейн Бойар Интернешънъл спечели златен медал с виното Ars Longa Syrah&Cabernet Franc&Merlot 2009, и два сребърни медала с Ars Longa Chenin blanc&Chardonnay 2010 и Quantum Pinot Noir&Merlot 2009.

Вината медалисти са представители на най-новите серии на Компанията, превърнали се в нейното ново лице, с много почитатели сред винолюбителите в България и по света.

Серията Quantum вече има завидна колекция от медали:

Quantum Traminer 2009 и Quantum Sauvignon Blanc 2009 – златни медали от Concours Mondial de Bruxelles 2010
Quantum Pinot Noir & Merlot 2009 - сребърен медал от Vinalies Internationales 2011
Quantum Chardonnay 2009 – сребърен медал от Винария 2010

Серията се утвърди, като най-добра в съотношението цена - качество, с което се превърна в лидер в своята ценова категория.

Двата медала от тазгодишното издание на престижният френски конкурс са безспорно доказателство за високите качества на вината от артистичната колекция Ars Longa.

Вината представят интересни купажи между класически и по-редки сортове, съчетани в една оригинална винена стилистика, преодоляваща наложени стереотипи. Артистични вина, които получават най-високо признание от своите почитатели в България и международни световни експерти.

Компанията Домейн Бойар Интернешънъл ще отпразнува своята юбилейна година с много специални изненади за винените ценители.

Колекцията Аrs Longa ще бъде допълнена с интересни купажи от бели вина, едно от които вече е носител на престижната награда от Vinalies Internationales 2011 - Ars Longa Chenin blanc& Chardonnay 2010.
През март ще бъдат пуснати лимитирани издания в сериите Ars Longa и Quantum.
Ще се появят и изцяло нови серии вина във високите ценови класове, които ще бъдат приятна изненада за ценителите и почитателите на марката Домейн Бойар.

Домейн Бойар Интернешънъл е водещ производител и износител на български вина по света. Компанията е иноватор в маркетирането на български вина и продава успешно продукцията си на международните пазари в Европа, Азия, САЩ и Канада.
Поддържането на постоянно качество и въвеждане на съвременни технологии и иновации са ключовите фактори за нейният успех.
« всички новини