регистрация вход

Десертно вино Ла Селия Лейт Хавист 2008 г. 0,50 л. Финка Ла Селия, Аржентина

La Celia Late Harvest 2008

Ла Селиа Лейт Харвест. Естествено сладко бяло вино, бленд от заразени с Ботритис грозда чрез оросяване на лозята с вода.

Тази гъбичка, известна още като благородна плесен, се образува под влияние на влажността и провокира концентриране на захари и киселинност чрез изпаряване на водата от гроздето. Гъбичката се развива в ципите на гроздето и консумирайки сока, изсушава плода.

Сорт: Semillon, Pinot Grigio, Gewurztraminer, Sauvignon Blanc

Произход: Уко Валей, Мендоса, Аржентина. Този изключителен бленд е направен от грозде от собствени лозя в Уко Валей, засадени на 1500 метра надморска височина. Гроздето се бере ръчно и се селектира, добивът е нисък – 5 000 кг от хектар, 1,5 кг от лоза. .

Винификация: Отлежаване 3 месеца в бъчви от акация (отлежава 30% от бленда) с цел повишаване на плътността.

Характеристики: Наситен меден цвят. На нос се усеща аромат на рози в комбинация с минерални тонове. В устата виното е сладко, преливат се вкусове на бяла праскова, мед и бадеми. Елегантно и кадифено вино с отличен баланс между плод и киселинност, с изтънчен и продължителен финал.

Комбиниране с храна: Оптимална температура на сервиране е 10-12˚C, съчетава се с десерти и сушени плодове или сини сирена.

Алк.: 12 %

назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД