водка Златогор Чиста Сълза 1 л. Украйна

Vodka Zlatogor Pure Tear

Златогор е най-старото алкохолно предприятие в Украйна, основано през 1896 г. с указ на Цар Николай ІІ.

Заводът се намира в екологично чиста зона.Едно от последните открития на учените геофизицие,че водата за производството на продуктите, добивана от дълбочина 195 метра, притежава високо съдържание на златни йони.

ЗЛАТНИТЕ РЪЦЕ НА МАЙСТОРИТЕ

Уникалността на водка „Златогор” е в спазването на вековните традициина блендиране. За основа са взети рецептите на водките и настойките, които са се използвали още до 1917 година. Използвайки уникалността на золотоношката „жива вода” специалистите от завода успяват да разработят многостепенна технология за пречистването й, което позволява да се съхрани кристалната чистота на водата и благоприятното действие на разтворените в нея йони на скъпоценни метали.

ЗЛАТО ВЪВ ВСЯКА КАПКА

ЗЛАТОГОР – качество и уникалност, доказано с времето

Четири съставляващи: Безупречно качество на спирта, Вода, обогатена с йони от злато, уникална технология, непрекъснат контрол на качеството. 40% алк. съдържание.

Продуктите преминават 6 стадия на пречистване. Първите три стадия – пречиства се спиртът в процеса на производството му от зърнени култури. Включва в себе си два вида въгленни филтри и едно механическо пречистване. Отделно се пречиства водата – 2 пъти с въглен и механично. Водно-спиртната смес преминава през въгленна колона /4 стадий/, през пясъчна колона /5 стадий/ и през механичен филтър /6 стадий/.

Цена: 12.50 лв. за 1 брой
« назад