регистрация вход

вино Розе от Гренаш Феъритейл ъф дъ Бароса 2018г. 0,75л. Дендилайн Винярдс, Австралия

Fairytale of the Barossa Grenache Rosé


 За нас:
Денделайн Винярдс е уникално свързване на лозя и лозаро-винари. Нашите вина представляват десетилетия опит в съчетаването на плодовете от нашите стари лозови насаждения с най-добрите традиции на  занаятчийското винопроизводство.

Денделайн Винярдс са доказали се насаждения, устояли на теста на времето. Нашето желание е да използваме уникалния характер на тези лозя и да изразим техния характер в нашите вина.

За да се уловят спецификите на сорта грозде, годината на гроздобера и лозята се изисква научен подход и въпреки че нашите лозари виждат дявола във всеки плевел, ние се радваме на смирените глухарчета, тъй като те потискат зимните плевели, доставят тор през лятото и ни предлагат да духнем техния пух през пролетта за да се сбъднат нашите желания. .

На края на  нашите стари лозови насаждения се намира сбъднала се приказна история – нашето 90-годишно старо обрасло с храсти лозе  в Бароса.

След ръчното бране на 27 март, нашият винар Елена Голакова Брукс остави гроздовия сок, изстискан с кошова преса, да ферментира с естествени дрожди в стари бурета от френски дъб. Виното престоя 12 седмици с дрождите преди да бъде бутилирано, без вторична ферментация, подобряване или филтрация, за да се запази същността на нашата приказна история.    

 


Дегустационни характеристики
Цвят
Полупрозрачен, като на леко оцветена дива сьомга, или приказно розово със златисто-оранжеви оттенъци .

Нос
Ароматите са типични за типа вино, отначало деликатни и дори свенливи. Но със затоплянето на чашата се усеща  комбинация от подправки, като кардамон с нюанси на момина сълза, които произлизат от вътрешността.

Вкус
В началото сушени малини, последвани от още повече малини. Свежо и чудесно с дълъг вкус, който наистина насища рецепторите ви с аромати.

Консумация
Моля, сервирайте охладено!. Не го сервирайте на стайна температура, тъй като голяма част от магията на приказната история ще се загуби.

Енолог:
Елена Голакова Брукс

Съдържание: 100% Гренаш


 

Цена: 30.25 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД