регистрация вход

Бяло вино Шардоне 2015 г. 0.75 л. Катена Запата Аржентина

Сорт: Шардоне

Произход: Семейство Катена направиха задълбочен анализ на почвите и микроклимата на високите части на района Мендоса,, в подстъпите на Андите. Чрез различните надморски височини, лозята с Шардоне на фамилията разкриват уникални ароматични и вкусови профили. Зрелите тропически плодове и богатата структура са от лозето Ла Пирамид, докато цитрусовите нотки и белите костилкови плодове идват от лозето Доминго. Живите флорални нотки, силният минерален характер и чудесната киселинност са от лозето Адрианна. Купажът от тези компоненти създаде вино с уникален характер, което има баланс концентрация и силна сортова идентичност.

Лозя: Ла Пирамид – 940 м надморска височина Доминго – 1100 м надморска височина Адрианна – 1500 м надморска височина Среден добив – 3.5 до 4 тона за акър

Катена шардоне показва уникалните характеристики на три лозя от висока надморска височина. Лозето Ла Пирамид предлага аромати на тропически плодове и мед,, с богат и гладък вкус. Лозето Доминго дава цитрусовите нюанси и свежият финал. Лозето Адрианна допринася с ароматите на смокиня и праскова и със силна минералност. Виното има интензивен зеленикав цвят с леки жълтеникави нюанси. В ароматите ще откриете зряло манго нотки на праскови и нюанси от подправки за плодов сладкиш. Вкусът е пълен и чист със свежа и леко щиплива киселинност.

Цена: 22.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД