регистрация вход

Бяло вино Шардоне Гранд Ардеш 2017 г. 0,75 л. Луи Латур Франция

Регион: Coteaux de l’Ardeche
Наименование: Vin de Pays des Coteaux de l’Ardeche
Населено място: Ardeche
Сорт: Шардоне
Почви: Глина и варовик
Средна възраст на лозите: 20 години­
Беритба: машинно бране
Среден добив: 45hl/ha
Барици: кооперация Louis Latour

Винификация: Традиционно отлежаване в дъбови бъчви с 100% малолактична ферментация

Характеристики: Прекрасно Шардоне с очароватеен златист цвят. Grand Ardeche 2007 e жизнено и богато вино с деликатен плодов букет, с цитрусови аромати и нотки на екзотични плодове. Допълнено е с деликатна ванилия. На небцето се усеща отличният баланс на плодовите киселини. Много свежо с чудесна продължителност на небцето, на това вино може да му се насладите и сега или следващите няколко години.

Описание: Комбинацията от климат и обилно слънце в Ardeche води до перфектно узряване на гроздовете, докато изсушаващият вятър Mistral елиминира всякакъв риск от гниене.
Grand Ardeche се отнася към едно от лозята на Grand Cru в Cote-d’Or.  Напълно узрелите грозда са селектирани и пресовани продължително преди да бъдат оствени да отлежават в дъбови бъчви направени от кооперацията на  Latour в Beaune.

Цена: 21.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД