регистрация вход

Бяло вино Совиньон Блан 2018 г. 0,75 л. Верус Виногради, Словения

Данило, Божидар и Райко са приятели и винари, които обединяват опита и всичките си усилия за да направят вино, изразяващо истинската експресия на едно от най-добрите лозя за бели вина в света. Техните дядовци и родители от десетилетия са близко свързани с лозята и виното, така че тримата приятели имат и още нещо общо – фамилна традиция.

Верус е основана през 2007, когато е и първата им реколта. През същата година отваря врати и модерна изба в град Ормоз. Компанията притежава 10 хектара ( 100 декара ) собствени лозя. Останалата част от гроздата за нуждите им идват от най-добрите лозари от региона, които отглеждат лозята си под техен контрол от резидбата до гроздобера.

Тяхната мисия и име е Verus. Верус значи истина, истински, актуален, също така искрен, автентичен, честен и прочие. Те се отнасят именно така към всеки когото срещнат, без значение дали е лично или чрез виното. Тези отличителни черти се отнасят също така както към лозята им, така им към хората, които работят там.

С нужните познания и прецизна работа в лозята и в избата те се стремят виното им да изразява свежия вкус на гроздето, на почвите, на района, на отделната реколта и на заобикалящата ги среда.

Техните лозя са разположени в Щирия (Štajerska) Словения, по хълмовете между Йерузалем – Ормоз (между 46° 24’ и 46° 31’ N, както и 16° 05’ и 16° 19’ E). Лозята са разположени окло селата Йерузалем, Литмерк, Ког, Вински връх и Вребровник , по склонове с наклон от 30 до 40 % и надморска височина 300 – 340 м.

Цена: 26.40 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД