регистрация вход

Бяло вино Батар Монраше Гранд Крю 2011 г. 0,75 л. Луи Латур Франция

Batard-Montrachet Grand Cru

Регион: Cote de Beaune

Апелация: Batard-Montrachet Grand Cru A.C.

Населено място: Puligny-Montrachet

Сорт: Шардоне ­

Почва: Минерален варовик с примеси на чакъл

Винификация: 100% малолактична ферментация, 8 до 12 месеца отлежаване в нови дъбови бъчви.

Характеристики: Комплексен аромат е прелюдията към мощен вкус на лешникови ядки и преливащи се нотки на ванила. Ако бъде оставено да отлежава, ще възнагради подобаващо търпението.

Описание: Гран Крю лозето Batard-Montrachet се намира между живописните села Puligny-Montrachet и Chassagne-Montrachet. Това е домът на най-славните бели вина в света. Само малка алея разделя това 12,37-хектарово лозе от великото Montrachet. Лекият източен наклон е образуван от дълбоки, богати варовикови почви с минерален характер и чакълестио примеси; почви, известни при производството на висококачествено грозде Шардоне. След традиционна ферментация в дъбови съдове, виното отлежава за 12 месеца в собствената изба на фамилия Латур. Резултатът е изключително комплексно вино с букет аромати от маслени тонове до нотки на печени бадеми. Вкусът е кадифен, финалът – продължителен. Едновременно мощно и сдържано, виното има потенциал за отлежаване над 15 години.

Температура на сервиране: 13°С – 14°С.­

Цена: 500.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД