Балканския фестивал на ракията!

08 Октомври 2013 г.
- Балкански фестивал на ракията – само три дни!
- 24 - 26 октомври, НДК от 11 до 19.30 часа!
- За първи път над 150 марки традиционни балкански напитки!
- Цени на производителя на щанда на Мейк 98!
- Със специалното участие на Берковската духова музика!

Всички почитатели на хубавите ракии и високоалкохолните напитки трябва да бъдат дълбоко удовлетворени и да броят дните в календара до старта на един знаков празник, организиран специално за тях - Балканския фестивал на ракията. Събитието ще посреща и радва своите гости от 24 до 26 октомври 2013 година в София, Националния дворец на културата – Мраморно фоайе. Балканският фестивал на ракията се осъществява с подкрепата на Министерството на земеделието и храните, Националната лозаро-винарска камара, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Съюза на енолозите в България, Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци.

За улеснение на всички гости на Балканския фестивал на ракията и със съдействието на нашата фирма Меик 98 ЕООД през цялото време ще работи промо магазин, където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производителя.


Програмата:
Откриване на 24.10.2013 в 12:00 часа с изпълнение на певицата Таня Митева и специалното участие на Шкумбата.

Специално участие на Берковската Духова Музика - 25 октомври от 17 часа.

Барман шоу - разнообразни коктейли на основата на ракия.

Изложба на уникални, лимитирани серии, бутикови или отлежали български или вносни промишлено произведени ракии

Конкурс - дегустация „Продукт на потребителя“ 25.10.2013 от 13 часа.
От 01.10.2013 г. започна продажбата на билети за Balkan Rakia Fest! Ако не ви се чака на опашка и искате да сте сигурни, че билети още има ...не чакайте последния момент !!! Можете да си закупите билет онлайн на адрес: http://www.ticketpro.bg/jnp/exhibitions/1176810-balkan-rakia-fest.html

На Балканския фестивал на ракията посетителите ще могат да дегустират и сравнят качествата на най-новите продукти на водещите производители от страната и региона. Ще се представят ракии и високоалкохолни напитки с доказани качества, като по този начин ще се разшири и повиши ракиената култура на потребителите.


« всички новини