регистрация вход

Балканския фестивал на ракията!

08 Октомври 2013 г.
- Балкански фестивал на ракията – само три дни!
- 24 - 26 октомври, НДК от 11 до 19.30 часа!
- За първи път над 150 марки традиционни балкански напитки!
- Цени на производителя на щанда на Мейк 98!
- Със специалното участие на Берковската духова музика!

Всички почитатели на хубавите ракии и високоалкохолните напитки трябва да бъдат дълбоко удовлетворени и да броят дните в календара до старта на един знаков празник, организиран специално за тях - Балканския фестивал на ракията. Събитието ще посреща и радва своите гости от 24 до 26 октомври 2013 година в София, Националния дворец на културата – Мраморно фоайе. Балканският фестивал на ракията се осъществява с подкрепата на Министерството на земеделието и храните, Националната лозаро-винарска камара, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Съюза на енолозите в България, Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци.

За улеснение на всички гости на Балканския фестивал на ракията и със съдействието на нашата фирма Меик 98 ЕООД през цялото време ще работи промо магазин, където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производителя.


Програмата:
Откриване на 24.10.2013 в 12:00 часа с изпълнение на певицата Таня Митева и специалното участие на Шкумбата.

Специално участие на Берковската Духова Музика - 25 октомври от 17 часа.

Барман шоу - разнообразни коктейли на основата на ракия.

Изложба на уникални, лимитирани серии, бутикови или отлежали български или вносни промишлено произведени ракии

Конкурс - дегустация „Продукт на потребителя“ 25.10.2013 от 13 часа.
От 01.10.2013 г. започна продажбата на билети за Balkan Rakia Fest! Ако не ви се чака на опашка и искате да сте сигурни, че билети още има ...не чакайте последния момент !!! Можете да си закупите билет онлайн на адрес: http://www.ticketpro.bg/jnp/exhibitions/1176810-balkan-rakia-fest.html

На Балканския фестивал на ракията посетителите ще могат да дегустират и сравнят качествата на най-новите продукти на водещите производители от страната и региона. Ще се представят ракии и високоалкохолни напитки с доказани качества, като по този начин ще се разшири и повиши ракиената култура на потребителите.


всички новини

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД