Ароматизирана напитка на винена основа Виноар Арония 0,50л.България

Ароматизирана плодова напитка на винена основа

VINOAR ARONIA сухо плодово вино, произведено от 40% био Арония и 60% био Мерло, отгледани в Дунавската равнина.
С цвят на тъмночервено кадифе и характерен арониев нюанс, с който едва забележимо е преплетено нежното висококачествено мерло, VINOAR Арония заема специално място в нашата колекция. То притежава стипчив и плътен вкус, последван от дълъг бледо опушен и леко сладък финал.
Технология и Характеристики

Виното от арония е сухо плодово вино, което произвеждаме в ограничени количества от най-свежите и зрели плодове. Спазваме традиционните методи на ферментация, за да запазим автентичния вкус на този горски плод във всяка глътка. Сами отглеждаме аронията, защото я обичаме, а сме сигурни, че и вие ще я заобичате! Оставете специалната арониева нотка да ви завладее...
Не съдържа изкуствени аромати, овкусители и оцветители.
100% натурален продукт подходящ и за вегани.
Добавен натурален подсладител стевия.
Съдържа сулфити.
Поднася се на стайна температура или леко охладено.
Алкохолното съдържание е 11.5%.
Количеството - 0.5L
Защо правим вино от арония

Съдържанието на антиоксиданти и витамин P в аронията е най-високото измерено някога в натурален продукт!
Благотворното действие на аронията е предмет на непрекъснати научни изследвания в световноизвестни лаборатории и научни институти.
Американският Щатски Департамент по Земеделието (USDA) е разработил скала за измерване съдържанието на антиоксиданти в различни растителни храни, наречена Капацитет за Абсорбиране на Кислородни Радикали - ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity). Аронията е наредена на първо място с безусловните 16,062 μ mol TE/100g!

Цена: 8.94 лв. за 1 брой
« назад