регистрация вход

Натурален Полифлорен Пчелен Мед 450гр. стъкло Топ'с Хани, България

Top’s Honey

Пчелните продукти от пчелините на „Топалов мед“ са екологично чисти и 100% натурални. Кошерите – повече от 3000 – са разположени в незамърсените пазви на Предбалкана. Практикуваме подвижно пчеларство, което осигурява максимално богата разнообразна паша на пчелите.

Пчелният мед, прашецът, прополисът, восъкът се добиват по щадящ начин, без да нанасяме вреда на пчелите и без да замърсяваме самите продукти. До вас те достигат напълно натурални, 100% чисти от примеси.

Пчелните продукти Top’s Honey подкрепят здравето и носят удоволствие.

Искрящ като разтопено злато, способен да подслади и най-напрегнатия ден, пчелен мед букет Top’s Honey идва от пчелините на „Топалов мед“ в Предбалкана. Той ви осигурява важни, напълно усвоими хранителни вещества и биоактивни съставки, които трудно ще си набавите от други продукти. А ефективността му е несравнима с тази на хранителните добавки в аптеките. Дори и да не си падате много по сладкото, лъжица-две мед дневно ще подобрят тонуса и самочувствието ви.

Изберете стъкленото бурканче от 450 г – свършва бързо и няма никаква вероятност медът да се замърси и похаби.

Цена: 9.99 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД