регистрация вход

Натурален Полифлорен Пчелен Мед с Пита 700гр. стъкло Топ'с Хани, България

Мед букет с пита е вкусен и полезен продукт с по-висока хранителна и лековита стойност от чистия натурален мед. Заслугата е на парченцата пчелна пита, потопени в прозрачно златистия природен еликсир. Медът с пита Top’s Honey се прилага като профилактично и лечебно средство при редица заболявания, както и за общо укрепване на защитните сили и имунитета. При това е изкушаващо вкусен и подслажда и най-горчивите ви дни.


Ползите, които ви носи пчелната пита в меда

Питата е изградена от пчелен восък, произвеждан от самите пчели в пчелините на „Топалов мед“ в Предбалкана. Той се състои от естери на дълговерижни мастни киселини и алкохоли. Обикновено е примесен с прополис, с прашец и други активни вещества, преминаващи в него при производството му. Когато правилните шестоъгълни клетки на питата се напълнят с мед, пчелите ги запечатват – отново с восък. 

Дъвченето на пчелна пита е най-сладката и приятна грижа за здравето ви. Активните съставки на восъка повлияват добре:

•    възпаленията в устната кухина, облекчават стоматити, гингивити, пародонтити; контролират плаката и хигиената на зъбите и венците;

•    здравето на кръвоносните съдове, като намаляват нивата на холестерола в кръвта;

•    пречистването и работата на черния дроб и бъбреците;

•    храносмилането и усвояването на глюкозата, осигуряването на бърза енергия за мозъка и цялото тяло;

•    имунитета и самозащитата на организма – особено в детска възраст;

•    алергичните прояви при сезонните алергии – разбира се, когато не сте алергични към пчелните продукти.


Допълнителни предимства при консумацията на мед Top’s Honey с пита

Антибиотичните и антивирусни свойства на пчелния восък, които пазят меда и целия кошер от зарази, са особено полезни при настинки и възпаления на горните дихателни пътища.

Смята се, че парченцата восъчна пита с мед активират регенерирането на клетките и с това забавят остаряването.

Въпреки че медът е висококалоричен, той е несравнимо по-полезен за консумация от рафинираната захар и всякакви нейни заместители. Богатият му състав го прави много хранителен и засищащ и задоволява потребността ви от сладко. Спасява ви от желанието да поглъщате вафли, десерти, бонбони и подкрепя контрола върху теглото.

Всяка капчица мед, всяка хапка пчелна пита от пчелините на „Топалов мед“, разположени в Предбалкана, ви зареждат с полезни хранителни вещества, които активират жизнената дейност на организма и подобряват устойчивостта и здравето ви, повишават общия тонус и самочувствието ви.

Препоръчително е да дъвчете сладкия естествен восък подобно на дъвка за няколко минути – докато отдаде сладостта си. После изплюйте, освен ако нямате изричната препоръка на лекаря си да го поглъщате.

Опитайте мед букет с пита Top’s Honey и той ще стане любимото ви лакомство!

 

Цена: 13.99 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД