чай Verve с Джинджифил, Ябълка, Шипка, Канела, Лайка, Хибискус, Сладък корен(20 бр. в кутия-40гр.) България

Verve са първите, произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил, с международно признати сертификати за качество и произход. Verve се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични билки и подправки, с безспорни полезни свойства за организма.

Чайовете Verve са специално създадени да осигуряват на съвременните динамични хора ежедневна мощна подкрепа на организма за:
 По-силен имунитет
 Елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт
 Повишаване на жизнената енергия и тонус

ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ С ЯБЪЛКА (20 сашета)
ОПИСАНИЕ:
Чаят от джинджифил с ябълка на Verve е специално  създаден да възстанови жизнения ви тонус като ви зареди с топлата енергия на джинджифила в комбинация с ароматна ябълка и деликатен вкус на канела.
 
Коренът от джинджифил е билка призната от специалистите като естествено противовъзпалително средство, с особено силно действие при настинки, за здравето на сърдечно-съдовата система и храносмилателния тракт и при болки в ставите. Ароматната сушена ябълка, съчетана с шипка, лайка и хибискус, подпомагат за цялостно укрепване на организма и силен имунитет, а канелата е отличен антиоксидант.

Чаят от джинджифил с ябълка на Verve е с топъл кадифен цвят и сладък ябълков аромат, който докосва сетивата. Поради по-леката му пикантност се харесва и от деца и начинаещи почитатели на джинджифила 
 
ДЕЙСТВИЕ:
Джинджифилът стимулира кръвообращението, действа противовъзпалитено, чисти токсините и в резултат, повишава имунната защита и зарежда тялото с енергия. Ароматната сушена ябълка, съчетана с шипка, лайка и хибискус, осигурява на организма полезни фитонутриенти, а канелата е отличен източник на манган и фибри и много добър източник на калций. Комбинацията от джинджифил и ябълка на Verve е специално  създадена да възстанови жизнения ви тонус докосвайки неустоимо сетивата ви.

СЪСТАВКИ:
100% натурални съставки: Джинджифил (28%), Шипка, Канела, Лайка, Хибискус, Плод ябълка, Сладък корен, Натурален аромат Ябълка.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Използвайте 1 пакетче за една чаена чаша (200-220 ml), изсипете прясно сварена вода с температура около 80-85 градуса и оставате чаят да се запари за 3-4 минути, за да могат екстрактите да освободят всички свои ценни етерични масла и аромат. Колкото по-дълго се запари пакетчето в горещата вода, толкова по-наситен и пълен ще става въкусът на чая :).

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Количество  20 сашета
нето тегло на 1 саше 2 грама
нето тегло чай  40 грама
Съхранение:  в сухи и проветриви помещения.

Цена: 5.86 лв. за 1 брой
« назад