чай VERVE с Джинджифил и Подбрани билки (20 бр. в кутия -30гр.) България

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛИНИЯТА ЧАЙОВЕ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ VERVE (ВЪРВ)

Verve са първите, произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил, с международно признати сертификати за качество и произход. Verve се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични билки и подправки, с безспорни полезни свойства за организма.

Чайовете Verve са специално създадени да осигуряват на съвременните динамични хора ежедневна мощна подкрепа на организма за:
 По-силен имунитет
 Елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт
 Повишаване на жизнената енергия и тонус
ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ С ПОДБРАНИ БЪЛГАРСКИ БИЛКИ (20 сашета)
ОПИСАНИЕ:
Чаят от джинджифил с подбрани български билки на Verve е специално създаден да подсили имунната ви система за по-лесно преодоляване на простудни състояния, хронична умора и стомашен дискомфорт.

Коренът от джинджифил е билка призната от специалистите като естествено противовъзпалително средство, с особено силно действие при настинки, за здравето на сърдечно-съдовата система и храносмилателния тракт и при болки в ставите. Традиционните български билки мащерка, маточина, червен риган и бъз имат добре познати и доказани полезни свойства за цялостно укрепване на организма и силен имунитет.

С чаят от джинджифил с подбрани български билки на Verve се възползвате от доказаните полезни свойства на джинджифила и живителната сила на билките и се зареждате с енергия.
 
ДЕЙСТВИЕ:
Джинджифилът стимулира кръвообращението, действа противовъзпалитено, чисти токсините и в резултат, повишава имунната защита и зарежда тялото с енергия. Мащерката, маточината, червения риган и бъза се препоръчват от специалистите при простудни и храносмилателни неразположения и имат успокояващ ефект при нервност и преумора. Комбинацията от джинджифил и билки на Verve подпомага имунната ви система за по-лесно преодоляване на простудни състояния, хронична умора и стомашен дискомфорт.
 
СЪСТАВКИ:
100% натурални съставки: Джинджифил (42%), Мащерка, Маточина, Червен риган, Цвят бъз.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Използвайте 1 пакетче за една чаена чаша (200-220 ml), изсипете прясно сварена вода с температура около 90 градуса и оставате чаят да се запари за 4-5 минути, за да могат екстрактите да освободят всички свои ценни етерични масла и аромат. Страстните почитатели на пикантния вкус на джинджифила могат да запарят чая по-продължително време според вкусовите си предпочитания – колкото по-дълго остане пакетчето в горещата вода, толкова по-пикантен и наситен ще става въкусът на чая :)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Количество  20 сашета
нето тегло на 1 саше 1,5 грама
нето тегло чай  30 грама
Съхранение:  в сухи и проветриви помещения.

 

 

Цена: 5.86 лв. за 1 брой
« назад