чай VERVE с Джинджифил, Мента, Канела, Кардамон, Лист Ягода (20 бр. в кутия -40гр.)България

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛИНИЯТА ЧАЙОВЕ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ VERVE (ВЪРВ)

Verve са първите, произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил, с международно признати сертификати за качество и произход. Verve се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични билки и подправки, с безспорни полезни свойства за организма.

Чайовете Verve са специално създадени да осигуряват на съвременните динамични хора ежедневна мощна подкрепа на организма за:
 По-силен имунитет
 Елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт
 Повишаване на жизнената енергия и тонус
ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ С МЕНТА (20 сашета)
ОПИСАНИЕ:
Чаят от джинджифил с мента на Verve е специално създаден да укрепи имунитета ви и да ви зареди с повече жизнена енергия за преодоляване на стомашен дискомфорт, простудни състояния  и хронична умора.

Коренът от джинджифил е билка призната от специалистите като естествено противовъзпалително средство, с особено силно действие при настинки, за здравето на сърдечно-съдовата система и храносмилателния тракт и при болки в ставите. Ментата от своя страна облекчава неразположенията и преумората, успокоява нервността и оказва неутрализиращ ефект по отношение на редица възпалителни процеси.

Чаят от джинджифил с мента на Verve докосва сетивата със свеж и плътен ментов аромат обогатен с топъл пикантен вкус на джинджифил.

ДЕЙСТВИЕ:
Джинджифилът стимулира кръвообращението, действа противовъзпалитено, чисти токсините и в резултат, повишава имунната защита и зарежда тялото с енергия. Отвара от мента спомага за нормализиране на храносмилането, понижава отделянето на газове и тежестта в стомашно-чревния тракт. Комбинацията от джинджифил и мента на Verve е създадена да укрепи имунитета ви и да ви зареди с повече жизнена енергия за преодоляване на стомашен дискомфорт, простудни състояния и хронична умора.

СЪСТАВКИ:
100% натурални съставки: Джинджифил (38%), Мента, Канела, Кардамон, Лист ягода.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Използвайте 1 пакетче за една чаена чаша (200-220 ml), изсипете прясно сварена вода с температура около 80-90 градуса и оставате чаят да се запари за 4-5 минути, за да могат екстрактите да освободят всички свои ценни етерични масла и аромат. Страстните почитатели на пикантния вкус на джинджифила могат да запарят чая по-продължително време според вкусовите си предпочитания – колкото по-дълго остане пакетчето в горещата вода, толкова по-пикантен и наситен ще става въкусът на чая :)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Количество  20 сашета
нето тегло на 1 саше 2 грама
нето тегло чай  40 грама
Съхранение:  в сухи и проветриви помещения.

Цена: 5.86 лв. за 1 брой
« назад