чай VERVE с Джинджифил, Канела, Порткалови корички, Ройбос, Сладък Корен (20 бр. в кутия -40гр.) България

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛИНИЯТА ЧАЙОВЕ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ VERVE (ВЪРВ)

Verve са първите, произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил, с международно признати сертификати за качество и произход. Verve се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични билки и подправки, с безспорни полезни свойства за организма.

Чайовете Verve са специално създадени да осигуряват на съвременните динамични хора ежедневна мощна подкрепа на организма за:
 По-силен имунитет
 Елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт
 Повишаване на жизнената енергия и тонус
ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ С КАНЕЛА И ПОРТОКАЛОВИ КОРИЧКИ (20 сашета)

ОПИСАНИЕ:
Чаят от джинджифил с канела и портокалови корички на Verve е специално създаден да ви зареди с жизнена енергия от природата и да достави наслада на сетивата ви.

Коренът от джинджифил е билка призната от специалистите като естествено противовъзпалително средство, с особено силно действие при настинки, за здравето на сърдечно-съдовата система и храносмилателния тракт и при болки в ставите. Канелата е отличен източник на манган и фибри и много добър източник на калций и е на второ място по съдържание на антиоксиданти сред всички подправки.

Комбинацията от джинджифил и канела на Verve ви осигурява мощна подкрепа на имунната система за справяне с хроничната умора, стомашния дискомфорт и простудните състояния.

ДЕЙСТВИЕ:
Джинджифилът стимулира кръвообращението, действа противовъзпалитено, чисти токсините и в резултат, повишава имунната защита и зарежда тялото с енергия. Канелата се препоръчва от специалистите като природно средство подпомагащо за намаляване нивата на кръвната захар, кръвното налягане и вредните мазнини в организма. Комбинацията от джинджифил и канела на Verve осигурява мощна подкрепа на имунната система за справяне с хроничната умора, стомашния дискомфорт и простудните състояния.

СЪСТАВКИ:
100% натурални съставки: Джинджифил (42%), Канела, Портокалови кори, Ройбос, Сладък корен, Натурален аромат Портокал

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Използвайте 1 пакетче за една чаена чаша (200-220 ml), изсипете прясно сварена вода с температура около 80-85 градуса и оставате чаят да се запари (под капаче) най-малко 3-5 минути, за да могат екстрактите да освободят всички свои ценни етерични масла и аромат. Страстните почитатели на пикантния вкус на джинджифила могат да запарят чая по-продължително време според вкусовите си предпочитания – колкото по-дълго остане пакетчето в горещата вода, толкова по-пикантен и наситен ще става въкусът на чая :)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Количество  20 сашета
нето тегло на 1 саше 2 грама
нето тегло чай  40 грама
Съхранение:  в сухи и проветриви помещения.

Цена: 5.86 лв. за 1 брой
« назад