чай VERVE с Джинджифил, Зелен чай и Лимонена трева (20 бр. в кутия -40гр.) България

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛИНИЯТА ЧАЙОВЕ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ VERVE (ВЪРВ)

Verve са първите, произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил, с международно признати сертификати за качество и произход. Verve се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични билки и подправки, с безспорни полезни свойства за организма.

Чайовете Verve са специално създадени да осигуряват на съвременните динамични хора ежедневна мощна подкрепа на организма за:
 По-силен имунитет
 Елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт
 Повишаване на жизнената енергия и тонус
ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ, ЛАЙМ И ЛИМОНЕНА ТРЕВА (20 сашета)
ОПИСАНИЕ:
Чаят от джинджифил със зелен чай, лайм и лимонена трева на Verve е специално създаден да ви зареди с неподправена жизнена енергия и силен имунитет за по-лесно преодоляване на хронична умора и простуди.

Коренът от джинджифил е билка призната от специалистите като естествено противовъзпалително средство, с особено силно действие при настинки, за здравето на сърдечно-съдовата система и храносмилателния тракт и при болки в ставите. Здравословните ползи от зеления чай до голяма степен се дължат на неговото високото съдържание на флавоноиди - растителни производни съединения, които са антиоксиданти.

Чистият и богат вкус на зелен чай в този продукт от линията на Verve, допълнен от свежестта и сгряващата топлина на джинджифила и обогатен с ароматна лимонена трева и лайм, е наслада за сетивата.

ДЕЙСТВИЕ:
Джинджифилът стимулира кръвообращението, действа противовъзпалитено, чисти токсините и в резултат, повишава имунната защита и зарежда тялото с енергия. Зеленият чай е най-добрият хранителен източник на катехини, за които се смята, че спомагат за създаване на термогенеза водеща до изгарянето на калории. Комбинацията от джинджифил и зелен чай на Verve е специално създадена за силен имунитет и по-лесно преодоляване на хроничната умора, стомашния дискомфорт и простудните състояния.
 
СЪСТАВКИ:
100% натурални съставки:  Джинджифил (35%), Зелен чай, Лимонена трева, Натурален аромат Лайм.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Използвайте 1 пакетче за една чаена чаша (200-220 ml), изсипете прясно сварена вода с температура около 80 градуса и оставате чаят да се запари за 3 минути, за да могат екстрактите да освободят всички свои ценни етерични масла и аромат. Страстните почитатели на пикантния вкус на джинджифила могат да запарят чая по-продължително време според вкусовите си предпочитания – колкото по-дълго остане пакетчето в горещата вода, толкова по-пикантен и наситен ще става въкусът на чая :)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Количество  20 сашета
нето тегло на 1 саше 2 грама
нето тегло чай  40 грама
Съхранение:  в сухи и проветриви помещения.

 

Цена: 5.86 лв. за 1 брой
« назад