чай Verve Асорти (5 вида x 4бр. в кутия-38гр.) България

Verve са първите, произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил, с международно признати сертификати за качество и произход. Verve се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични билки и подправки, с безспорни полезни свойства за организма.

Чайовете Verve са специално създадени да осигуряват на съвременните динамични хора ежедневна мощна подкрепа на организма за:
 По-силен имунитет
 Елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт
 Повишаване на жизнената енергия и тонус
ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ VERVE - АСОРТИ КУТИЯ (20 сашета)
ОПИСАНИЕ:
Кутия АСОРТИ на Verve е премиум пакет, който осигурява ежедневен избор от всички 5 неустоими вкуса от линията чайове от джинджифил Verve, специално създадени да ве заредят с жизнена енергия от природата.
 
Коренът от джинджифил е билка призната от специалистите като естествено противовъзпалително средство, с особено силно действие при настинки, за здравето на сърдечно-съдовата система и храносмилателния тракт и при болки в ставите. Благодарение на високото съдържание на джинджифил, петте уникални билкови комбинации, включени в Кутия АСОРТИ, осигуряват ежедневна мощна подкрепа на имунната система.
 
Петте различни аромата в Кутия АСОРТИ гарантират разнообразие и задоволяване на всеки вкус и доставят несравнима наслада на сетивата.

ДЕЙСТВИЕ:
Джинджифилът стимулира кръвообращението, действа противовъзпалитено, чисти токсините и в резултат, повишава имунната защита и зарежда тялото с енергия. Благодарение на високото съдържание на джинджифил, петте различни билкови комбинации, включени в Кутия АСОРТИ, ви осигуряват ежедневна мощна подкрепа на имунната система за по-лесно преодоляване на простудни състояния, стомашни проблеми и хронична умора, и гарантират разнообразие и несравнима наслада на сетивата.

СЪСТАВКИ:
100% натурални съставки: Съдържа по 4 индивидуално опаковани сашета от 5-те вида от асортимента на Verve:
- Чай от джинджифил с канела и портокалови корички,
- Чай от джинджифил със зелен чай, лайм и лимонена трева,
- Чай от джинджифил и мента,
- Чай от джинджифил с подбрани български билки,
- Чай от джинджифил и ябълка

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Използвайте 1 пакетче за една чаена чаша (200-220 ml), изсипете прясно сварена вода с температура и време за запарване според индивидуалните указания от сашето за конкретния вид чай. Страстните почитатели на пикантния вкус на джинджифила могат да запарят чая по-продължително време според вкусовите си предпочитания – колкото по-дълго остане пакетчето в горещата вода, толкова по-пикантен и наситен ще става въкусът на чая :)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Количество        20 сашета
нето тегло на 1 саше (с изключ. на чай от джинджифил с подбрани билки) 2 грама
нето тегло на 1 саше чай от джинджифил с подбрани билки  1.5 грама
нето тегло чай: 38 грама
Съхранение: в сухи и проветриви помещения.

Цена: 6.70 лв. за 1 брой
« назад