регистрация вход

Червено вино Каберне Совиньон Стармонт 2016 г. 0.75 л. Меривейл Напа Вали

Merryvale Starmont Cabernet Sauvignon Napa Valley

Сорт: 77% Каберне Совиньон, 15% Мерло, 5% Сира, 3% Пти Вердо

Произход: Собствени лозя на Меривейл в Napa Valley: Merryvale St. Helena Estate Vineyard, както и лозя Bayview-Big Ranch Road и Juliana Vineyard.

Винификация: Тройно сортирано; Продължителна мацерация с ципите; Ферментация с натурални дрожди; бутилирано нефилтрирано; 17 месеца отлежаване във френски дъбови бъчви, 20% от които нови.

Пуснато в продажба: Декември 2009

Потенциал за отлежаване: Типично за реколта 2007, виното е прекрасно за консумация младо, ще се развива за декада или повече.

Бележки на технолога: от най-добрите лозя в Напа Валей, парцелите за Стармонт Каберне Совиньон са избрани заради богатите и силни аромати и меки танини. Беритбата се извършва рано сутрин, за да се запази свежестта на гроздата. При постъпване във винарната, те се селектират внимателно и се почистват, без да се пресират – повече от 90% от зърната са цели. Гроздето и сокът преминават студена настойка и ферментация, след което готовото вино отлежава 17 месеца във френски бъчви. Пищни аромати на касис, черна череша, ванилови зърна и кедър избухват от чашата.

Комбиниране с храна: Нашите любими предложения са печено месо и бургер с говеждо от Кобе.­

Награди :

May 28, 2006 Critics Challenge International Wine Competition ( 2003  ) 

November 01, 2007 91 Points     

October 10, 2007 Santa Rosa Press Democrat      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цена: 52.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД