регистрация вход

Бяло вино Шардоне Стармонт 2016 0.75 л. Меривейл Напа Вали

Merryvale Starmont Chardonnay

Сорт: 100% Шардоне

Произход: Лозя Milliken, Linda Vista, Stanly Ranch

Апелация: Napa Valley

Винификация: Пресоване на цели грозда; 65% ферментация в стоманени танкове; 35% ферментация в дъбови бъчви; 100% малолактична ферментация; отлежаване 8 месеца във френски дъбови бъчви (18% нови). Прекрасно за консумация, ще се развие след няколко-годишно отлежаване в бутилка.

Бележки на технолога: Гроздето за Starmont Шардоне е отгледано в хладните райони на долината Напа, включително Oak Knoll District и Carneros, където влиянието на океана подсилва свежестта и жизнеността на плода. Гроздата са внимателно сортирани и са пресовани с чепките, за да се запази свежестта. Краткото отлежаване в дъб подсилва комплексността и плътността на виното, подчертавайки плодовия му характер.

Характеристики: Виното разкрива интензивни аромати на мандарина, свежа круша, пъпеш, ябълково масло, подправки и мед. В устата е меко, заоблено и свежо, с дълъг и многопластов финал.

Комбиниране с храна: Виното се съчетава перфектно с печено пилешко, овкусено с масло и подправки.­

January 12, 2007 The Wall Street Journal GOOD - Recommended     

November 29, 2006 Tastings.com 90 Points     

November 15, 2005  "Recommended Wine"

January 18, 2008 San Francisco Chronicle Wine Competition Silver Medal Winner - 2006 Starmont Chardonnay, Napa Valley
Цена: 45.00 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД