ІV БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ 2 – 4 декември 2016 София – НДК зала 6

03 Ноември 2016 г.
На 2 декември, в НДК – зала 6, от 12:00 часа ще отвори врати четвъртия Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки. Ще бъдат представени над 250 марки ракии и високоалкохолни напитки.

Успехът на третото издание с близо над 5000 посетители и над 30 фирми участници, ни дадоха увереност, че може да направим от събитието една добра традиция. По желание на посетители и изложители проявата тази година е увеличена с ден повече и с работно време от 12.00 до 20.00 часа. По време на фестивала ще бъдат представени ракии от родните производители, както и традиционни, високоалкохолни напитки от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и други балкански държави.

В рамките на фестивала, посетителите ще имат възможност да дегустират продуктите на :
Винпром Пещера, Вила Ямбол, Rakia shop.eu, Врачанска теменуга, Ракия Тиквеш от Македония, СИС Индустрис, Винпром Карнобат, ВИ Мараш, Едоардо Миролио, Дестилерия Исперих, Винпром Свищов, Изба Карабунар,Черноморско злато, Винекс Преслав, Винпром Троян, Геслин с техните турски ракии, Леопард Трейдинг ще представят узо Пломари, и още производители и вносители от Балканите. За първи път на изложението ще се представят производители и вносители, които не са участвали до сега и посетителите ще бъдат приятно изненадани от продуктите които те ще покажат.

Програмата на фестивала включва още:
Мастер класове, лекции и дегустации.

За улеснение на всички гости на Балканския фестивал на ракията и със съдействието на Меик 98 ЕООД – дистрибутор на алкохолни напитки, през цялото време на фестивала ще работи промо магазин, където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производителя.

За да е пълно удоволствието от събитието сме подготвили и балканска скара от сръбски ресторант
“Кафана Стефанович".
Билети могат да бъдат закупени през сайта http://www.ticketpro.bg/ и на мястото на събититето.

Ще се допускат само лица над 18 години!

Очакваме ви от 2 до 4 декември - зала 6 НДК от 12,00 до 20,00 часа.« всички новини