регистрация вход

червено вино Опус Уан 2009 г. 0,750 л. Калифорния

Bordeaux Red Blends from Napa Valley, California

Сортове: Каберне Совиньон 81%, Cabernet Franc 9%, Пети Вердо 6%, 3% Мерло, Малбек и 1%.

Отлежаване: 17 месеца в нови френски дъбови бъчви

Opus One - е историята на една мечта на двама велики мъже в света на виното: барон Филип де Ротшилд, собственик на Château Mouton Rothschild в Бордо- Франция , и известният калифорнийски винар - Robert Mondavi от легендарният регион Napa Valley- Калифорния. След срещата за първи път през 1970 г., двамата започват да си сътрудничат за производството на Bordeaux стил вина от сортовете Каберне Совиньон и Мерло в Напа. Тяхната цел е да съчетаят вековнато величие на френското вино с американската енергия и тероар. Резултатът от тази революционна дейност на съвместното творение през 1979 г. те наричат ​​Opus One. Виното веднага се приема с ентусиазъм от обществеността. Две години по-късно дървена кутия с 12 бутилки от Opus One 0,75 л. е продадена на търг в Напа Вали за 24 000 щатски долара - най-високата цена, плащана някога за калифорнийско вино.

Виното е оценено с: 93 т. - International Wine Cellar, 92 т. Wine Spectator

Лимитирано количество !

назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД