регистрация вход

червено вино Ла Планта Рибера дел Дуеро ДОК 2015 г. 0,75л. Бодегас Арсуага Наваро, Испания

LA PLANTA 2014 

ТЕМПРАНИЙО 100% , РИБЕРА ДЕЛ ДУЕРО.

Алк.: 14,34% VOL.

 КЛИМАТ: КОНТИНЕНТАЛЕН.

КОНСУМАЦИЯ: ДО 2020 г.
ПРОДУКЦИЯ:    650.000 бутилки тип бордо  0.75 л.
ЛОЗЯ:   Това вино е създадено от Finca La Planta, собственост на фамилия Arzuaga Navarro, намиращо се в Quintanilla de Onésimo, в самото сърце на Рибера дел Дуеро.   Лозята са сорт tempranillo със възраст над 20 години. Намират се на височина от 911 метра надморско равнище. Височината и континенталния климат им дават тази характерна особеност която придават на виното.
ПРОИЗВОДСТВО И ОТЛЕЖАВАНЕ:  
Когато гроздето е в оптимална зрялост се събира ръчно в кутии от 15 кг. След внимателен подбор, гроздето се депозира в резервоари от неръждаема стомана, където протича студената Мацерация.
След това протича алкохолната ферментация на контролирана температура от 22ºC. След ферментацията се преминава към отлежаването на виното в бъчви от френски и американски дъб в продължение на 6 месеца.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ:
ЦВЯТ:  Чист, светъл, с висок интензитет / черешово червен
НОС: Висока интензивност на аромати  с  голямо плодово разнообразие, където се отличават аромати на червени плодове като доминират  ягодите и вишните. С нотки на смола, минерали и аромати на печено от престояването в дъб.
ВКУС: Баланс и хармония между всички вкусови компоненти, структурирано вино,  винаги впечатлява  неговата мекота и свежест.
ЕНОЛОГ:  Adolfo González
Оптималната температура за консумация, между 14 ° С и 16 ° С

Цена: 19.91 лв. за 1 брой
назад

Новини

05 Май 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ГЕРГЬОВДЕН !

Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящия празник  ГЕРГЬОВД...

17 Април 2020 г.

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВЕЛИКДЕН !

  Уважаеми клиенти,  Във връзка с предстоящите великденски п...

16 Март 2020 г.

Режим и начин на работа на фирма Меик 98 ООД, в условията на въведеното извънредно положение в страната !

Уважаеми клиенти, Бихме желали, да ви информираме, че режима и начина...

ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ПО E-MAIL:

МЕИК 98

Мейк-98 е създадена през 1998г., като фирма дистрибутор на "ЛВК- Винпром" АД, гр. Търговище с

Адрес на регистрация: гр. София, ул. Казбек 12

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Уважаеми/а г-н/г-жо,

На 25 май 2018 г. Влиза в сила Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услуги.


Политиката ни за поверителност, както и въвеждането на ОРЗД – 25 май изискват от нас за да продължим да Ви предоставяме услуги след 25 май 2018 г., да получим конкретни разрешения от Вас, чрез Вашето съгласие да обработваме личните ви данни


Това означава, че ако не получим съгласието Ви да обработваме данните Ви съгласно нашите Политика за поверителност и Вътрешни правила за обработка, съхранение, предоставяне и защита на личните данни, както и Вашето съгласие да обработваме Вашите лични данни и съгласието Ви да споделяме данните Ви с наши клиенти трети лица във връзка със съответната услуга, която ви предоставяме (ще се споделят само когато е необходимо, за да Ви бъдат предоставени услуги), няма да можем да Ви предоставяме услугите на „Меик 98“ ООД.


С получаването на Вашето съгласие ние и Вие ще сме готови за въвеждането на ОРЗД.


Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни:
В случай на отказ от Ваша страна, за съжаление няма да можем да ви предоставим услугите на „Меик 98“ ООД.
Политика за поверителностС уважение,
Екипът на „Меик 98“ ООД