Ракия Гроздова Джиброва 3 г. отлежала 0,50 л. Исперих, България

Rakia Isperih

Гроздова джиброва ракия отлежала

Мека и нежна джибровка олежала 3 години в нови дъбови бурета. Дестилирана е от купаж от червени сортове грозде – Каберне Совиньон, Мерло и Каберне Фран. Цветът е на автентичен тъмен кехлибар. Ракията се отличава с елегантен ванилов аромат. Вкусът е доминиран от приятна дъбова изява и типични кадифени винени нотки. Отлежаването в дъбови бъчви дава завършеност на плътният вкус и някой биха предпочели тази ракия като компания на пурите си.

Температура на сервиране: 16 – 18 °С

Препоръчва се да се консумира в малки чаши с формата на лале.

Алк.: 40 %

 

Постигането на съвършенство в нашите ракии започва с подбиране на най-добре узрелите плодове в региона. Поддържането на отлично качество осигуряваме чрез  изградените дългогодишни  взаимоотношения с внимателно подбрани производители на плодове, които също спазват стриктни правила при производството на своята продукция.

Ферментацията на плодовете се извършва при контролирани температури, което е гарант за  максимално запазване на ароматите на плодовете. След приключването на ферментацията се преминава към процеса на дестилация, който се извършва в швейцарски медни казани Jacob Carl под стриктен и непрекъснат контрол, което осигурява постоянното високо качество на получения чист, интензивен дестилат. Процесът ни на периодична дестилация осигурява пълното отстраняване на всички нежелани компоненти и гарантира пълното извличане на всички аромати.

Следва период на стареене и узряване на дестилатите в специални съдове и помещения при контролирани температури, с което се достига точката на съвършенство в крайния продукт.

Швейцарската ни технология на дестилация и дългогодишен опит, и сътрудничество с партньори от Германия и Швейцария са гарант за качеството на произвежданите продукти.

 

 

Цена: 13.20 лв. за 1 брой
« назад