бяло вино Совиньон Блан и Вионие Верано Азур 2017 г. 0,75л. Ню Блуум, България

Винен рейтинг:

VERANO AZUR се произвежда във винарска изба в град Съединение. Тя притежава и обработва 7 000 дка собствени лозови масиви в района на село Найден Герово. В тях се отглеждат както традиционни за България сортове, така и уникалните за региона на страната Дорнфелдер, Регент и Глера. От тях скоро ще се лансират на пазара лимитирани серии вина.Очаквайте ги!

Винарната е реновирана и екипирана с модерна техника и съоръжения с инвестиция от над 4,4 млн. лв. Тя е напредналата в технологичен план изба и разполага с уникална за страната техническа база, оборудвана по последните световни стандарти.

Серията вина VERANO AZUR се състои от три разновидности: бяло вино (Sauvignon Blanc и Viognier), розе (Cabernet Sauvignon) и червено вино (Syrah & Marselan). Дизайнът на бутилките и етикетите, както и вкусовите характеристики на всички продукти от серията вина VERANO AZUR, се доближават по стил до вината от Нов Свят (всички вина произведени извън Европа). За да се запази изобилието от аромати и да се съхранят качествата на виното възможно най-дълго, всички продукти VERANO AZUR се затварят с удобна, модерна и иновативна винтова капачка. Дизайнът на етикета и цялостния външен вид на продуктите е направен от Йордан Желев – The Labelmaker

Цена: 7.49 лв. за 1 брой
« назад